tisdag 9 februari 2010

. En tanke på kvällskvisten

Då var det kvällen!
Melvin sussar sen en halvtimme tillbaka. Då blir det egentid. Vilket kan vara fantastiskt skönt det också.
Och ja, man får lov att säga så.
Snart är det redan ett halvår sedan vi blev tre. Otroligt. Swisch....
Och nu har jag en liten i mitt hus. En med personlighet. Och det är nu rutiner verkligen blivit A & O för att dagen ska rulla på i oljade spår, och att sedan natten går i samma.
Avviker man så får man en liten som inte vill sova på kvällen eller som bestämmer sig för att inte vara hungrig när man borde. Otroligt.
Men när allt klaffar som det ska är det perfekt måste jag säga. Äter med stor aptit och sover 10-13 timmar per natt. Ska man våga skaffa fler barn?
Men det handlar garanterat inte om barnen. Det är föräldrana som styr. Ta det lugnt och håll huvudet kallt så går allt så fint och man har ett barn som från början får en stark personlighet.Vlket är viktigt om man ska ta sig någonstans.
Press & stress = ikke success ;-)

2 kommentarer:

En familj på fyra. sa...

Så härligt det låter med en hel natts sömn ... vet inte när jag hade det sist någon gång i mitten av graviditeten kanske. Hoppas på att vi får en som sover hela nätterna här också då hon blir endel större ...

Fru Evelina sa...

ja egentid på kvällen är verkligen lyxig :-)

nja, har ingen lust att lämna in på verkstad för att ta bort airbagen. Dessutom sägs det ju vara bäst att ha de små där bak!

Kram