fredag 25 juni 2010

. Midsommar

God morgon underbara sommar! Midsommar med klarblå himmel och barn som sjusover. Idag är det pappaledig dag. Premiär. Ska njuta av att vara tillsammans med hela familjen, dansa runt midsommarstången kl två och bara vara glad!

2 kommentarer:

En familj på fyra. sa...

Så härligt det såg ut :)

Fundera bara på en liten grej vet att du skrivit det någonstans men hittar det inte. Det här med välling eller modersmjölk ersättning.

Här i Norge verkar det så viktigt med ersättning. Jag igen kunde tänka mig att börja prova välling dock tar inte fröken flaska eller kopp men måste öva, öva och åter öva. Har lust att sluta amma då det inte funkar så bra mera när Elin börjar bli ointresserad. Vilket igen leder till att min mjölk börjar minska.

Hon får ju inte i sig något annat i vätskeform då hon som sagt inte tar flaska. Men gav du bara välling eller hur gjorde du? Annars är Elin en liten matglad tjej som hugger in på allt hon får serverat med sked :)

Ha en fortsatt härlig sommar!

Kramar Sonja & Elin

Melanie sa...

Underbara sommar!!!! Hoppas ni har det riktigt gött, och att midsommar har vart underbar för er. Nu börjar Tex äntligen sova hela nätter.... Har ju haft en ful ovana att ge han välling på natten! Men nu har jag slutat och haft en jobbig vecka som på sikt gör att jag faktiskt får sova!!! Hur går det för Melvin? Börjar han gå snart? Massa kramar till er.